När man skapar film – vare sig det gäller spelfilm, reklamfilm eller vad det än kan vara – så uppstår oftast ett behov av människor som kan medverka. Det kan vara skådespelare, statister, speakerröst, dansare, sångare, stylister… Precis vad som helst!

I samband med mer omfattande uppdrag kan vi även behöva ett utökat filmteam vilket gör att vi även söker dig med kompetens inom inspelningsområdet. Därför har vi skapat ett kontaktnät i form av en lista över folk som kan tänka sig anlitas. Det handlar inte om varaktig anställning utan enbart extraknäck. Förutom betalning så finns det även andra fördelar att medverka i en produktion, till exempel blir det en bra referens.

Vi söker precis alla. Vi vill ha folk av alla åldrar, utseenden och kompetenser att kontakta när det blir aktuellt!

Ansök via vårt formulär helt gratis för att komma med i vår lista. Detta garanterar ej att du blir anlitad, däremot garanterar vi att vi går igenom hela listan varje gång vi söker någon. Kanske är just du perfekt för det aktuella jobbet!

Ersättning minimibelopp:

Den betalning du får när du medverkar i våra produktioner kan variera beroende av uppdragets omfattning och budget. Det är sannolikt att ersättningen blir högre om du har tidigare erfarenhet och referenser.

Denna lista visar vad vi minst betalar dig som medverkar.

Statist – 200: -/tim eller lägst 300: – per projekt

Skådespelare/Speakerröst/Dans/Sång o s v… – 400: -/tim eller lägst 600: – per projekt

Filmteam – 400: -/tim eller lägst 600: – per projekt

VF Production står naturligtvis för dina resekostnader.

 

Gilla oss gärna på Facebook och följ vad som pågår! Vi kan även komma att annonsera ut där när vi söker något.

[contact-form-7 id=”9″ title=”Kontaktformulär 1″]